Schuldknooppunt 2021

1219759471

Schuldknooppunt 2021

Het werk van de schuldhulpverleners wordt steeds beter gefaciliteerd. En dat is goed nieuws!Efficiënte en effectieve dienstverlening wordt steeds beter mogelijk temeer nu het Schuldknooppunt per 2021 beschikbaar komt. Door eenduidige digitale gegevensverwerking via een landelijk knooppunt, biedt dit diverse partijen flink wat voordelen op.

De tijdwinst die het o.a. zal opleveren kan weer worden geïnvesteerd in een nog betere dienstverlening tot stand brengen naar de schuldeisers en de schuldenaren. En ja, ontwikkelingen binnen het werkveld van de schuldhulpverlening, kunnen t.z.t. ook binnen het schuldenknooppunt worden opgepakt. Denk hierbij o.a. aan vroegsignalering.
Het SocialDomain volgt alle ontwikkelingen op de voet. U toch ook!?

Werken als schuldhulpverlener

De schuldhulpverleners die bij het “SocialDomain” en bij onze opdrachtgevers passen zijn bevlogen, vakspecialisten, out off the box denkers en doeners en werken vooral samen! Als u als potentiele medewerker via het SocialDomain zich hierin herkent, dan bent u als nieuwe collega bij ons aan het goede adres. Neem contact met ons op zodat we nader kunnen afstemmen.
Als u als opdrachtgever de meerwaarde van onze medewerkers en onze normen en waarden onderschrijft, dan zijn wij voor elkaar voorbestemd.

Neem contact met ons op zodat wij tot een samenwerking kunnen komen.
E-mailadressen
info@socialdomain.nl
sollicitatie@socialdomain.nl
Tel.nr. +31 650607854

Deel dit bericht: