Contractvormen

Wij kennen verschillende contractvormen:

Hoe werkt het?

Detacheringsovereenkomst

Je komt via onze samenwerkingspartner in dienst. Je krijgt een vastcontract met zeer aantrekkelijke voorwaarden. Bij één of meerdere opdrachtgevers zal dan voor minimaal 3 maanden worden gedetacheerd. Loopt de opdracht ten einde, dan zoeken wij een nieuwe opdrachtgever voor je. Het voordeel van detacheren is dat je bij meerdere opdrachtgevers in verschillende branches ervaring opdoet.

Uitzendovereenkomst

Via onze uitzendpartner Topstad B.V. krijg je een uitzendovereenkomst met uitzendbeding. Dit houdt in dat je eerste 78 weken als uitzendkracht aan de slag gaat. De overeenkomst eindigt automatisch wanneer de opdracht stopt.

Projectovereenkomst

Je krijgt van ons een een overeenkomst voor de duur van de opdracht. Wanneer de opdracht c.q. project eindigt dan stopt ook de overeenkomst. Vaak weten wij dit een maand van te voren en is er voldoende tijd om een ander geschikt project voor je te zoeken.

Freelance overeenkomst

Wij werken ook met zzp-ers. Als ZZP-er kunt u zich ten allen tijden bij ons inschrijven. Wij acquireren dan naar opdrachtgevers voor je. Vinden wij de juiste opdracht dan spreken wij een van te voren afgesproken vergoeding af. Wij factureren de opdrachtgever en jij stuurt ons je factuur en betalen je deze dan uit.

Contact

Vestigingen
Berlaarstraat 273
1066 PM Amsterdam
020 68 60 223

Bezoekadres
Notweg 38
1068 PM Amsterdam
020 66 78 000

E-mailadressen
info@socialdomain.nl
sollicitatie@socialdomain.nl