Contractvormen

Wij kennen verschillende contractvormen:

Detacheringsovereenkomst

Bij detachering kom je bij ons in dienst. Je krijgt een contract met alles d’r op en d’r aan. En je wordt gedetacheerd – voor een bepaalde periode - bij één of meerdere opdrachtgevers. Ben je daar ‘uitgewerkt’? Dan zoeken wij een nieuwe opdrachtgever voor je. Detachering is dus een prima vorm als je bij meerdere bedrijven de sfeer wilt proeven en ervaring wilt opdoen

Uitzendovereenkomst

Het verschil in zekerheid tussen uitzenden en detacheren zit met name in het uitzendbeding waar je als startende uitzendkracht mee te maken hebt. De eerste 78 weken dat je als uitzendkracht aan de slag gaat, heb je namelijk nog maar weinig zekerheden en bevat je contract meestal  een uitzendbeding. Dit houdt in dat het einde van de opdracht waar je aan werkt, ook het einde is van de uitzendovereenkomst. Het uitzendbureau hoeft je vervolgens niet door te betalen als er geen werk is. Geen werk, betekent geen loon. Maar het werkt ook omgekeerd: als uitzendkracht kun je óók elk moment beslissen om te stoppen met werken. Hoe meer weken je als uitzendkracht via hetzelfde uitzendbureau werkt, hoe meer rechten je opbouwt.

Projectovereenkomst

Wij sluiten een arbeidsovereenkomst met je voor de duur van een project. Eindigt het project? Dan eindigt ook onze arbeidsovereenkomst. Wil je verder met ons (en wij met jou)? Dan zoeken we een nieuw project voor je. Vrijheid blijheid. Als je na een traject in vaste dienst treedt bij de opdrachtgever, nemen we afscheid van je.

ZZP overeenkomst

Je kunt je ook als zzp-er bij ons aansluiten. Wij zoeken dan – tegen een bepaalde vergoeding – de opdrachtgevers voor je. Jij stuurt je factuur naar ons. En wij factureren vervolgens aan de opdrachtgever. Zoals je wellicht weet, is er sinds 1 mei 2016 nogal wat veranderd voor zzp-ers op het gebied van wet- en regelgeving. We weten er alles van en werken uiteraard met de juiste modelovereenkomsten.

723423124

Contact

Vestigingen
Berlaarstraat 273
1066 PM Amsterdam
020 68 60 223

Bezoekadres
Notweg 38
1068 PM Amsterdam
020 66 78 000

E-mailadressen
info@socialdomain.nl
sollicitatie@socialdomain.nl